Čestitka Udruženju građana porijeklom iz Sandžaka u BiH

Predsjednik Izvršnog odbora Bošnjačkog nacionalnog vijeća gospodin Esad Džudžević uputio je čestitku povodom 20. godina postojanja i uspješnog rada Udruženja građana porijeklom iz Sandžaka u Bosni i Hercegovini predsjedniku Ramizu Drekoviću, sljedeće sadržine:

Poštovani g-dine Dreković,

Čestitam Vama i svim članovima, 20. godina postojanja i uspješnog rada Udruženja građana porijeklom iz Sandžaka u Bosni i Hercegovini. Uvjeren sam da Vaše Udruženje ima dragocjenu ulogu i misiju u postizanju i unaprjeđenju Bošnjačkog nacionalnog jedinstva, kao i u razvijanju dobre saradnje sandžačkih Bošnjaka sa svojim sunarodnicima u Bosni i Hercegovini.

Zbog izuzetnih rezultata u toj plemenitoj misiji, Bošnjačko nacionalno vijeće je Vašem Udruženju dodijelilo i svoje najveće priznanje Medalju „Rifat Burdžović Tršo“.

Izražavam žaljenje što, zbog iznenadnih i ne planiranih obaveza, nijesam u mogućnosti prisustvovati Vašoj današnoj svečanosti i lično Vam čestitati godišnjicu i zaželjeti sve najbolje u budućem radu Udruženja građana porijeklom iz Sandžaka.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.